Biznes [niveli] - €59.00 në vit

 

Informacioni i biznesit

Si deshironi ta titulloni publikimin tuaj? Normalisht, ky eshte emri i firmes. Zgjidhni nje model te disponueshem tek Lloji i biznesit qe pershtatet per ju, ose lereni ashtu sic eshte [Default].

Kategoritë dhe nën-kategoritë

Kategoria FALAS: 1. Kategoritë/nënkategoritë ekstra kushtojne plus € 10.00 secila. Kijeni parasysh! Maksimumi lejohen 5 kategori.

Zgjidhni vetëm nën-kategori që kanë lidhje me ju.
Biznesi juaj do të shfaqet automatikisht në kategorinë kryesore të secilës nën-kategori që zgjidhni.

  •  

Mënyra e pagesës

Si dëshironi të na paguani?