Klaron Security


  1. Gjërat që ofrojmë:
  1. Sisteme kamerash CCTV
  2. Sisteme alarmi
  3. Roje fizike
Adresa:
Rruga Durresit
Prapa Pallatit te Sportit Asllan Rusi
Tiranë,
Shqipëri
telefon:
0672629999
fax:
042262358
website:
Vizitoni Websitn
Kontaktoje këtë Biznes

Eshtë Biznesi juaj?

Përshkrimi

KLARON SECURITY ESHTE NJE SHOQERI E RUAJTJES DHE E SIGURIS FIZIKE.

Shoqeria KLARON ka nje periudhe afatgjate qe operon ne kete segment tregu, por gjithashtu ka dhe nje sukses ne punen dhe sigurine qe ajo ofron. Tek ne klientet gjejne siguri, mbeshtetje, dhe cmime te arsyeshme.

KALARON SECURITY ka per moto: SIGURIMI JUAJ ESHTE DETYRA JONE

Ne saje te zhvillimit te teknologjise, sistemi i kontrollit me ane te kamerave dixhitale eshte bere nje nga mjetet me te vyera te mbrojtjes, sigurise dhe administrimit ne ditet e sotme. Sistemi i survejimit me kamera eshte funksional ne objekte dhe ambjente te ndryshme si: spitale, universitete, fabrika, qendra tregtare, hotele, banesa, aeroporte, zyra, dyqane, parqe, shtepi etj, me qellim identifikimin e incidenteve, vezhgimin e zonave me rrezik dhe mbrojtjen e tyre.
Permes bashkepunimit tone te suksesshem ne vite me markat me te mira te prodhuesve, ofrojme produktet me te mira dhe me profesionale ne treg te testuara dhe te certifikuara CE.

- Shoqeria Klaron Security ju ofron sigurine e biznesit tuaj nepermjet sistemeve te alarmit, zjarrit, monitorimin me kamera 24 ore dhe ruajtjes me roje kundrejt nje cmimi te arsyeshem dhe teper konkurrues me tregun.
- Ne ju demshperblejme ne rast vjedhje apo demtimi te biznesit tuaj.
- Pra le t’i japim doren njeri-tjetrit ne rrugen e suksesit te investimit tone.

A keni edhe ju një Biznes?

1. Publikoni Biznesin tuaj
2. Fitoni akses të plotë
3. Lidhuni me më shumë konsumatorë

Publiko tani »