filter

392 rezultate në kategorinë Auto, Servise

Kompania RED Shpk u krijua ne Tirane me tetor te vitit 2000 per te ofruar sherbim ne tregun e pjeseve te kembimit per kamion, autobus dhe trailera.
Produktet tona prodhohen nga kompanite Gjermane me te shquara ne fushen e pjeseve te kembimit.

RED Shpk
Rruga Dritan Hoxha

Nr. 108/6

Tiranë,
Shqipëri

Tel: 068 90 28 900

AUTOYOU is a company established in 2014 by several professional car traders and each of them have more than 16 years experience in the global car trading.

Autoyou
Rruga e Bogdanëve

Pallati Bimo, Kati 7, nr 44

Tel: +355672033591

Ju po shikoni pak detaje rreth ketij Biznesi sepse ai nuk i ka freskuar te dhenat e veta. Kjo ofrohet edhe Falas!

RRUGA DURRESIT

Tirane,
Shqiperi

Tel: 04 4500 456

Ju po shikoni pak detaje rreth ketij Biznesi sepse ai nuk i ka freskuar te dhenat e veta. Kjo ofrohet edhe Falas!

RRUGA MUHAMET GJOLLESHA

Tirane,
Shqiperi

Tel: 04 2229 437

Ju po shikoni pak detaje rreth ketij Biznesi sepse ai nuk i ka freskuar te dhenat e veta. Kjo ofrohet edhe Falas!

RRUGA ALEKSANDER MOISIU

Tirane,
Shqiperi

Tel: 04 2456 002

Ju po shikoni pak detaje rreth ketij Biznesi sepse ai nuk i ka freskuar te dhenat e veta. Kjo ofrohet edhe Falas!

RRUGA ALI VISHA

Tirane,
Shqiperi

Tel: +355 (4) 2377 666

Ju po shikoni pak detaje rreth ketij Biznesi sepse ai nuk i ka freskuar te dhenat e veta. Kjo ofrohet edhe Falas!

Laç

Lac,
Shqiperi

Tel: 682097739

Ju po shikoni pak detaje rreth ketij Biznesi sepse ai nuk i ka freskuar te dhenat e veta. Kjo ofrohet edhe Falas!

RRUGA MUHAMET GJOLLESHA

Tirane,
Shqiperi

Tel: 682150097

Ju po shikoni pak detaje rreth ketij Biznesi sepse ai nuk i ka freskuar te dhenat e veta. Kjo ofrohet edhe Falas!

RRUGA KAVAJES

Tirane,
Shqiperi

Tel: 04 2421 147

Ju po shikoni pak detaje rreth ketij Biznesi sepse ai nuk i ka freskuar te dhenat e veta. Kjo ofrohet edhe Falas!

Autostrada Tirane-Durres km 3

Tirane,
Shqiperi

Tel: 048 202 971