IUTE CREDIT


  1. Gjërat që ofrojmë:
  1. Kredi
Adresa:
Rruga e Durrësit
Tiranë,
Shqipëri
telefon:
04 2239111
website:
Vizitoni Websitn
Kontaktoje këtë Biznes

Eshtë Biznesi juaj?

Përshkrimi

Ka ende kohë deri në pagën e rradhës por ju duhen para tani?
I lodhur duke ruajtur e ruajtur para për blerje të domosdoshme?
Dëshironi të zgjidhni probleme urgjente financiare?

Zgjidhja në raste të tilla është ndonjëherë më e thjeshtë se sa duket në fillim!

IuteCredit siguron një mënyrë të thjeshtë dhe të shpejtë për të marrë një kredi pa kolateral,garanci dhe burokraci eksesive. Ju mund të merrni rreth 70.000 lekë kredi në llogarine tuaj bankare menjëherë pas firmosjes së marrëveshjes së kredisë me kompaninë tonë. Vendimi se si do ti shpenzoni këto para është në dorën tuaj.

KREDI BASIC
Ne kemi propozimin e mëposhtëm për konsumatorët që vinë te IuteCredit për herë të parë:

Shuma e kredisë: nga 15.000 në 70.000 lekë
Afati i kredisë: 1 deri në 8 muaj
Normat e interesit dhe komisionet janë në varësi të afateve të përcaktuara

Ju mund të llogarisni pagesën tuaj mujore dhe të plotësoni aplikimin duke përdorur formën on-line .


KLIENTET FIDEL
Nëse ju i keni përdorur tashmë shërbimet tona dhe keni përmbushur
detyrimet tuaja financiare në të kaluarën,atëherë ju mundeni me të drejtë të plotë ta konsideroni veten një konsumator fidel i IuteCredit.

Për konsumatorët fidel ne ofrojmë nga 15.000 lekë deri në 140.000 lekë me afat maksimal 10 muaj.

KREDI DEALER
Jeni lodhur nga gjërat e vjetra? Jeni lodhur nga TV apo frigoriferi i vjetër? Mos prisni, blini të domosdoshmet me kredi!

Nësë më në fund ju keni vendosur për veten tuaj se gëzimi i të pasurit dicka të re do jetë më i fortë se sodisfaksioni i ruajtjes së parave për një kohë të gjatë, blerjet nëpërmjet IuteCredit janë ajo që ju duhet. Me blerjet IuteCredit blerjet me kredi kanë evoluar nga një procedurë rraskapitëse në një proces të rehatshëm dhe të shpejtë. Harrojeni kontratën e pagës dhe dokumenta të tjera, si edhe vizita të shumta nëpër banka. Bëhuni zot i gjërave që dëshironi sot, duke ndjekur këto tre hapa të thjeshta:

1 Zgjidhni nga lista e dyqaneve partnere ku doni të blini, ose nga një kompani që mund të jua ofrojë shërbimet e nevojshme .
2 Vizitoni dyqanin dhe vendosni një aplikim kredie. Eshtë më se e mjaftueshme të sillini një kartë identiteti.
3 Prisni për një telefonatë nga përfaqësuesi i dyqanit për tju njoftuar në lidhje me aprovimin e kredisë. Nënshkruani në dyqan marrëveshjen e kredisë, dhe merrni produktet e dëshiruara .

Ju mund të gjeni më tepër informacion në lidhje me kushtet e kredisë duke shkuar në cilindo nga dyqanet partnere të IuteCredit, ose duke na telefonuar ne direkt.

Si mund të merrni kredi?
http://www.iutecredit.al/credits-ru.html

A keni edhe ju një Biznes?

1. Publikoni Biznesin tuaj
2. Fitoni akses të plotë
3. Lidhuni me më shumë konsumatorë

Publiko tani »