I.D.K KONSTRUKSION

Adresa:
RRUGA MUHAMET GJOLLESHA
Tiranë,
Shqipëri
telefon:
682027272

Eshtë Biznesi juaj?

A keni edhe ju një Biznes?

1. Publikoni Biznesin tuaj
2. Fitoni akses të plotë
3. Lidhuni me më shumë konsumatorë

Publiko tani »

Connext

Connext

Një agjensi marketingu dhe komunikimi që ofron zgjidhje profesionale për një gamë të gjerë institucionesh, kompanish dhe biznesesh. Ne kombinojmë karakteristikat dalluese dhe mundësitë e tregut për të rritur dhe zgjeruar biznesin tonë në rajon.