FA-KLIMA

Adresa:
RRUGA TEFTA TASHKO
Tiranë,
Shqipëri
telefon:
682215362

Eshtë Biznesi juaj?

Wait, Loading...

A keni edhe ju një Biznes?

1. Publikoni Biznesin tuaj
2. Fitoni akses të plotë
3. Lidhuni me më shumë konsumatorë

Publiko tani »

Vila Alehandro

Vila Alehandro

Gatime te pergatitura me delikatese, vere e perzgjedhur nga kantinat me te mirenjohura ne botë, ambjentet tona te dekoruara me nje finese veneciane ne cdo detaj si dhe shërbime yne professional, do te garantojne nje eksperience te paharrueshme.

Vila Belvedere

Vila Belvedere

Hotel Bar-Restorant "Vila Belvedere" e ka nisur kete aktivitet 12 vjet me pare si nje biznes familjar por ideja e saj ka qene ti’u ofrojme miqve me shume se sa thjesht nje biznes, ngrohtesi familjare, sherbim perfekt dhe komfort funksional.