ERGEDA VULCANO SH.P.K

Adresa:
RRUGA DURRESIT
Tiranë,
Shqipëri
telefon:
04 2280 289

Eshtë Biznesi juaj?

A keni edhe ju një Biznes?

1. Publikoni Biznesin tuaj
2. Fitoni akses të plotë
3. Lidhuni me më shumë konsumatorë

Publiko tani »

Connext

Connext

Një agjensi marketingu dhe komunikimi që ofron zgjidhje profesionale për një gamë të gjerë institucionesh, kompanish dhe biznesesh. Ne kombinojmë karakteristikat dalluese dhe mundësitë e tregut për të rritur dhe zgjeruar biznesin tonë në rajon.

Ardex Consulting

Ardex Consulting

Eshte shoqeri profesionale qe ofron sherbimet e konsulencave financiare, fiskale dhe kontabile si dhe sherbime te tjera te ngjashme. Shoqeria “ARDEX-CONSULTING.” Sh.p.k. ka bashkepunuar edhe me shoqeri te ndryshme prestigjoze auditimi.