DHL Shqiperi

Adresa:
Autostrada Tirane-Durres
Km 8
Tiranë,
Shqipëri
telefon:
+355 (0)4 2406666
fax:
+355 (0)47 800 112
website:
Vizitoni Websitn
Kontaktoje këtë Biznes

Eshtë Biznesi juaj?

Përshkrimi

Fakte te Rendesishme: Shqiperi

- DHL filloi operimin ne Shqiperi ne 1991 nepermjet nje marreveshje agjensie, dhe u regjistrua si kompani me vete ne Shkurt te 1993.
- DHL-ja eshte ne menyre te dukshme kompania me e madhe ekspres ne Shqiperi. Drejtoria e Pergjithshme dhe terminali i operimit eshte ne Tirane, kryeqytetin e vendit.
- Me avionin e saj te dedikuar qe operon çdo dite ne Shqiperi, me skuadren e saj te veprimeve doganore, me stafin profesionist, teknologjine dhe sistemet standarde te DHL-se, me nje rrjet te gjere brenda vendit me me shume se 20 zyra dhe Pika Sherbimi ne vend, pjese e rrjetit global te DHL-se, ajo ju jep sherbim ekpres te sigurte, te besueshem dhe te shpejte ne Shqiperi.
- Perveç sherbimeve ekspres, DHL Albania gjithashtu ka standarde te larta te sherbimit ne transportin ajror (Air Cargo), tokesor (Freight), transportin oqeanik (Ocean Freight), si edhe sherbime logjistike, per klientet e saj lokale, apo kompanive te huaja qe operojne ne Shqiperi.


Misioni dhe vizioni ynë

Më 2009, paraqitëm qëllimet tona për të ardhmen në Strategjinë tonë 2015, përfshirë vizionin dhe misionin tonë për ndërmarrjen tonë.Vizioni ynë thekson se dëshirojmë të jemi Ndërmarrja logjistike për botën. Kjo shkon përtej faktit të thjeshtë se, si një ndërmarrje botërore, jemi të pranishëm në mbi 220 vende dhe territore ose se shpesh jemi ndërmarrja e vetme logjistike që hyn në tregje të reja. Vizioni ynë thekson se dëshirojmë të jemi ndërmarrja e logjistikës ku njerëzit drejtohen – zgjedhja e parë e tyre jo vetëm për të gjitha nevojat e dërgesave të tyre, por gjithashtu si një punonjës ose investitor.This is further underlined in our mission statement, which has four main elements:

Kjo theksohet më tej në deklaratën e misionit tonë, e cila ka katër elemente kryesore:
1) Dëshirojmë të thjeshtojmë jetën e klientëve tanë
2) I bëjmë klientët, punonjësit dhe investitorët tanë më të suksesshëm
3) Bëjmë një kontribut pozitiv në botë
4) Tregojmë gjithnjë respekt ndërsa arrijmë rezultatet tona

Jemi të suksesshëm kur jeni të sukseshëm
Besojmë fuqishëm se ndjekja e të gjitha këtyre qëllimeve është në interesin tonë dhe në interesin e të gjithë personave të interesuar pranë nesh: klientëve, punonjësve, investitorëve dhe planetit në tërësi. I shtojmë vlerë ndërveprimit të njerëzve me ne, qoftë me shërbime ose produkte të shkëlqyeshme, duke përfshirë punonjësit tanë dhe duke ushqyer talentet e tyre ose duke qënë një investim i qëndrueshëm, afatgjatë në tregun e aksioneve. Dhe shfaqim shqetësimin tonë për botën dhe komunitetet tona me programet tona të ndryshme të përgjegjshmërisë së korporatës nën moton ‘Të jetuarit e përgjegjshëm’.Një ndërmarrje me një qëllim

Jemi mjaft krenarë për kontributin që mund të bëjmë në punën tonë të përditëshme. Gjithshka që transportohet nga njëri vend në tjetrin ka nevojë për ndihmën e logjistikës – por pas kësaj të vërtete të thjeshtë dikush gjen miliona histori. Si ndërmarrja logjistike e botës, formojmë shtyllën kurrizore të tregtisë, duke siguruar se gjithshka që duhet të dërgohet, dërgohet. Një dërgesë që na është besuar mund të përfshijë ilaçe që shpëtojnë jetë ose një dhuratë për ditëlindje nga një mik ose të mbajë ekzistencën e plotë të një ndërmarrje në formën e një prototipi. Jo vetëm që dërgojmë pako e paketa dhe sigurohemi se konteinerët mbërrijnë në porte: dërgojmë begati, transportojmë shëndet, fuqizojmë rritje, dërgojmë gëzim. Çdo ditë lidhim njerëz, duke përmirësuar jetën e tyre.

Orari i punes
E Hene-E Premte 08:00-18:00
E Shtune 08:00-12:00
Ditet e Festave Mbyllur

A keni edhe ju një Biznes?

1. Publikoni Biznesin tuaj
2. Fitoni akses të plotë
3. Lidhuni me më shumë konsumatorë

Publiko tani »