AMBULANCA NR. 8

Adresa:
SHESHI WILLSON
Tiranë,
Shqipëri
telefon:
04 2223 367

Eshtë Biznesi juaj?

A keni edhe ju një Biznes?

1. Publikoni Biznesin tuaj
2. Fitoni akses të plotë
3. Lidhuni me më shumë konsumatorë

Publiko tani »

farmaciaime.com

farmaciaime.com

Portali farmaciaime.com eshte nje kompani e re dhe e vogel por teresisht novatore per nga modeli I biznesit. Kompania jone u ofron klienteve te saj nje menyre komode per plotesimin e nevojave te ndryshme ditore ne lidhje me mireqenien, bukurine ...

Gold Optik

Gold Optik

Dyqanet e Gold Optikes sot jane pikat e referimit jo vetem per ata qe kane nevoje per nje vizite optometrie dhe skelet optik, por edhe per ata qe jane ne kerkim te dhuratave te cmuara apo aksesoreve te modes si syzet e diellit edhe ato optike.

Kompleksi Sportiv - Calcetto “ARENA”

Kompleksi Sportiv - Calcetto “ARENA”

Pak minuta nga qendra e Tiranes, larg nga zhurma dhe smogu i qytetit dhe e ndodhur ne mes te gjelberimit, eshte e gatshme per Ju struktura jone e sapo ndertuar, Kompleksi Sportiv - Calcetto “ARENA”.