Albanian Tours


  1. Gjërat që ofrojmë:
  1. Udhetime Turistike
  2. Pushime aktive
Adresa:
Rruga Myslym Shyri
Pall 10, Shk 4, Ap 27/1
Tiranë,
Shqipëri
telefon:
0693636877
fax:
(04) 242 8552
website:
Vizitoni Websitn
Kontaktoje këtë Biznes

Eshtë Biznesi juaj?

Përshkrimi

Agjensia Albaniantours eshte krijuar ne fund te vitit 2009 nga Ardian Kaso, i dipllomuar ne fushen e sportit dhe me nje pervoje mbi 10 vjecare ne fushen e turizmit ne Gjermani dhe Austri. Si fillim si agjensi transporti dhe me vone eshte kompletuar me te gjitha sherbimet nevojshme qe nje agjensi mund te ofroje, jemi te specializuar kryesisht ne organizimin e tureve si brenda ashtu dhe jasht vendit, mjetet e transportit qe disponojm jane komode dhe te klimatizuara.

Bashkepunimi me Albanian Tours do te thote sinqeritet dhe korrektesi, perse pikerisht Albanian Tours? Sepse stafi jone ofron nje sherbim krejt ndryshe nga te tjeret, duke filluar nga sherbimet e transportit deri ne sherbimet brenda ne agjensi, p.sh kafe, apo pije te ndryshme ofrohen gratis, ne qoftese ju zgjidhni sherbimin e Albanian Tours, mbi te gjitha cmimet tek ne jane te pa konkurueshme dhe kjo arrihet jo vetem pa ndikuar ne cilesine e sherbimit por dhe duke e rritur ate me tej, sepse ne i sherbejme klientit sa me mire, ne menyre qe ne te marim nga ai shperblimin akoma me te mire, sa me e kenaqur te jete klientela aq me te motivuar do jemi ne punen tone, por e vecanta jone qendron ne ate qe ne mirepresim verejtjet dhe sygjerimet tuaja ne menyre qe te permiresojme sherbimin tone vazhdimisht. Nese jeni ne kerkim te nje sherbimi ndryshe? Albanian Tours jua ofron ate.

A keni edhe ju një Biznes?

1. Publikoni Biznesin tuaj
2. Fitoni akses të plotë
3. Lidhuni me më shumë konsumatorë

Publiko tani »