Albania Explorer


  1. Gjërat që ofrojmë:
  1. Ofrojme edhe bileta avioni me cmimet me te mira.
Adresa:
Bulevardi Bajram Curri
perballe Gjykates se Rrethit Tirane
Tiranë,
Shqipëri
telefon:
042251581
fax:
042251581
website:
Vizitoni Websitn
Kontaktoje këtë Biznes

Eshtë Biznesi juaj?

Përshkrimi

Cfare bejme
Bookinae.com i perket Albania Explorer dhe siguron sherbime si ture, hotele, fluturime, makina me qera, transferta, dhe aktivitete te tjera lidhur me turizmin ne shkalle globale. Ne punojme me partnere te ndryshem ne tregun e turizmit shqiptar, rajonal dhe nderkombetar ne menyre qe te pasurojme cilesine e produkteve dhe sherbimeve. Ne shtojme ture/produkte te reja ne sistemin tone rregullisht cdo jave dhe muaj. Cdo blerje e kryer permes www.bookinae.com, konfirmohet per klientet tane ne kohe reale, ose ne kohen me te shkurter te mundshme. Nese jeni nje klient, nje tur operator, ose nje website turistik dhe jeni te interesuar te dini se si mund te bashkepunoni me Bookinae.com, ju lutemi te plotesoni formularin Na Kontaktoni.

Filozofia jone:
Vizioni i Albania Explorer perbehet nga nje sere vlerash dhe besimesh te cilat e drejtojne kompanine te standarti dhe sherbimi me i mire duke u fokusuar maksimalisht te klienti. Ju do ta degjoni kete nga Personeli yne i Rerezvimeve, do ta ndjeni nga Perfaqesuesit e Albania Explorer, dhe do ta ndeshni ate ne cdo hap gjate eksperiences dhe udhetimeve me ne.

Vlerat tona
Albania Explorer dhe gjithe sjellja organizative e saj bazohet ne keto vlera:
Pergjegjshmeria, cilesia, integriteti, njohuria, perkushtimi, kreativiteti, profesionalizmi, dhe vemendje ndaj detajeve.

Avantazhet e Albania Explorer
Albania Explorer, ju siguron alternativa te shumta nga me popullore, te famshme dhe te mrekullueshme brenda dhe rreth Shqiperise, Ballkanit e globit.

Cfare thone klientet tane
Pershtypjet e klienteve dhe vizitoreve jane nje burim i fuqishem krenarie per Albania Explorer, si edhe nje burim i rendesishem informacioni per aplikime te reja qe na ndihmojne te permiresohemi dhe te zhvillohemi vazhdimisht. Ju mund te lexoni disa shembuj nga ajo qe Klientet thone per ne.

Partneret e Albania Explorer
Albania Explorer punon ngushte me shume partnere prestigjoze ne Industrine e Turizmit & Udhetimit ne rang kombetar, rajonal dhe nderkombetar, permes aktiviteteve dhe projekteve ne promovimin e mundesive dhe praktikave te udhetimit e turizmit:

- Nje program qe sjell nje marke te re dhe nje logo e re.

- Bashkepunim me kompanite si Warner Bros, CNN International, AT&T, Visa, American Express, Thomas Cook, etj.

- Promovimin e programeve/paketave per udhetime biznesi dhe argetimi te korporateve te ndryshme, wholesalers si dhe te linjave me te medha ajrore dhe Operatoreve Turistike.

- Global Distribution Systems (GDS): Galileo, Amadeus, Worldspan, Apollo, System One and Access.

- Rezervime online duke siguruar akses permes faqes zyrtare te Albania Explorer (www.bookinae.com).

- Vizitore te shpeshte te programit Gold Crown Club International.

- Ajer-Toke / Pushime me kosto te ulet

- Guida ne destinacionet me te spikatura.

- Sistem rezervimi qe gjeneron me shume se $ 800 milion ne shitje dhomash hoteli ne mbare boten.

- Sherbime: Shitje, Marketing, edukim & trajnim, marredhenie me publikun, blerje, sigurim cilesie.

- Taksa minimale per perdorimin e Kartave te Kreditit.

- Negocim i produkteve e programeve me kompanite me te medha te fushes.

- Programe reklamimi ne bashkepunim.

- Pagese Qendrore e Komisioneve (B2B) per Agjente Turistike dhe Kompanite e Asociiuara.

A keni edhe ju një Biznes?

1. Publikoni Biznesin tuaj
2. Fitoni akses të plotë
3. Lidhuni me më shumë konsumatorë

Publiko tani »